ERFARET Erdő- és Fahasznosítási Tudásközpont Nonprofit Kft.

Az Erdő- és Fahasznosítási Tudásközpont fejlesztései az innoLignum Sopron szakvásáron

2012.08.08
2012.08.27

Erdészeti utak tervezése 3D-ben, távirányítással működő elektromos közelítőgép, optikai famennyiség értékelő műszer: ilyen és ehhez hasonló innovációkat mutat be standján a NymE-ERFARET Nonprofit Kft. a 2012. szeptember 6–8. között megrendezésre kerülő innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozaton.

Idén is aktívan részt veszünk a már hagyományos soproni erdészeti és faipari szakvásáron. 32 m2-es belső (térképen: A-16) és 24 m2-es külső (térképen: B-1) standunkon interaktív bemutatók és játékok keretében, illetve szeptember 7-én 10:30-kor egy előadáson ismertetjük legújabb fejlesztéseinket, aktuális tevékenységeinket. A vásár ideje alatt játékos formában ismerkedhetnek meg az érdeklődők az optikai elven működő famennyiség mérő műszerünkkel. Érdemes jelentkezni a játékra standunkon, mert a legügyesebbeknek értékes nyereményeket is sorsolunk! Lesz 3D-s szkennelési bemutató és 3D tervezéssel egybekötött vetítés is. De vajon ki lehet-e nyomtatni egy széket? A gyors prototípusgyártásban járatos kollégánk erre is válaszol, ha meglátogatja standunkat.

Az innoLignumon mutatjuk be először a szakmai közönség számára erdészeti elektromos közelítőgépünket. Vigyázat! Ez nem távirányítós kisautó! Szabadtéri standunkon a legbátrabbak tesztelhetik a hatalmas rönkök szállítására alkalmas elektromos kocsin manőverezési képességeiket.

A rohamosan fejlődő mikroelektronika és az informatika kínálta lehetőségeket kihasználó fejlesztések hozzájárulnak az erdőgazdálkodás és a faipar műszaki színvonalának, üzemi hatékonyságának növeléséhez. A bemutatásra kerülő eszközök és alkalmazások reményeink szerint közelebb hozzák nem csak a szakemberekhez, de a nagyközönséghez is fejlesztéseinket az innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozaton. Látogassa meg Ön is standunkat, hogy testközelből, első kézből, kompetens szakemberektől kapjon információt a legújabb erdészeti és faipari fejlesztésekről!